;)

Ja , nu har människorna varit här och ätit tårta och lämnat presenter . Väldigt bra . Nu sitter jag här och äter godis . Imorron åker jag till kusinerna . Askul . Men måste gå upp typ vid 7.00 . Lite mindre kul ....

har kommit på vem jag tyckte lars var lik igår .

så jävla cool


ja , nu är jag kär i hnm oxå :)

lördag

Idag kmr pensionärerna och firar mej och ger mej presenter . YIPPIE ! Sen ska jag äta tårta oxå . En chokladtårta , för tårtbagarna ville nt göra en chokladtårta med jordgubbar på . Jävla latmaskar .

Igår vart jag kär . Inget ovanligt . Men ändå . Jag vart kär i Lars . Så jävla coola kläder , sminket och håret . <3<3<3 . Han var så jävla cool med svart hår och två vita slingor . Svart runt ögonen och typ shakespear-kläder . Sen så ägde han scenen så bra . Han sjöng juh nt så bra tyckte jag . Men fifan vad han ägde scenen med sina kläder , sin dans och allt . Hejar juh på johan . Men lars ägde allihopa igår !

På ridningen hade jag Jaspis . Det gick super . Jag kände verkligen hur han drog in bakbenen under sig i galoppen . Men vi red utan stigbyglar igår . Så nu har jag jävlig träningsvärk i mina ben . OUUUCH !

födelsedag !

Jepp , asbra födelsedag oxå . Skrattade somfan i skolan för det var nån typ som heter typ "joppe" som ringde til fillans mobil och lämnade ett medelande . Där han betonar massor av ord . Så det har jag lyssnat på hela dan xD PÅ engelskan var det typ personer på ett band som gjorde smygreklam för mcdonalds . Det var väldigt kul tkr jag .

Efter skolan var jag med f & h . Vi köpte energidricka och gick till våran lekpark . Där pratade vi med typ nån rasmus & alexs . Det var kuligt . Sen körde vi buss till london . Fast vi hittade inte direkt , var i nyköping , kiruna och gotland först b.la . Sen hittade vi till england . Där besökte vi midsomer-byn och jag kramade barnaby och jones . Sen åkte vi vidare på mcflyjakt . Men vi hittade bara ola salo och svante från hejhej sommar . Men efter ett tag så hittade vi dm . Vi hoppade vi in i klubbhuset och hade english tea party med " harry " "danny och "dougie" . "Tom" var upp på taket och läste tidningar . Sen gick hanna upp på taket till "tom " . Då drog jag & fillan och " harry " , "dougie " och "danny" och badade . Surfade och sjöng surfer babe . ASkul . Sen drog vi hemmåt och hanna ramlade och slog sig . Det var nt kul .

SUPERASBRA FÖDELSEDAG :)

irriterande

har världens mest irriterande låt på hjärnan . Lr jag vet inte ens om det räknas som låt . Det gör det nog inte . Den går såhär
" lateshow med robin bengtsson "
Den är världigt jobbig !

onsdag

inte såvärst intressant dag idag . Fast det var kul på spanskan . Vi började kolla på en film som heter " taxi" typ en thriller . Dom pratar spanska , men det finns svensk text . Det är bra . Filmen är faktist ganska bra . Men får nt se slutet förren efter höstlovet . Det är tråkigt . Sen har vi haft , eng , matte , sv och musik . Sen var det slut på dan . Var riktigt trött idag . Gick runt och gäspade , tur att det är lov snart . Weeeeeho . Ska till örebro , amanda och Xboxen då . Det ska bli myys .

bara för att jag har lust så kmr en dagens hära xD
Dagens låt: blood , sex and booze - green day
Dagens frisyr: hästsvans  och svart diadem
Dagens smink: eyeliner , svart ögonskugga och mascara
Dagens klädsel: canadatröja och cheapmondaybyxor
Dagens (kvällens)planer: plugga engelska
Dagens händelse: jag fick min låt , weeho xD
Dagens längtan: snön , skolkatalogen och min födelsedag
Dagens dummaste: vene
Dagens saknad: mimmi & chinook
Dagens bästa: vene , nån kommentar kanske (?)
Dagens vill ha: pete wentzmunkjacka
Dagens tråkigaste: engelskan
Dagens roligaste: vene
Dagens köp: no
Dagens godis: nepp
Dagens mat: nyttig macka , knäckebröd , pasta och yougurt
Dagens mående: trötter

>.<

Ja , just nu har jag damp på hanna .Jävligt mkt damp . Hon typ assur för att jag tog hennes låt och satte in den på min pea , för att jag hade samma frisyr som henne . Det hade jag inte . Hon hade inga flätor . Sen för att jag lyssnar på mcfly . Och för att jag sa att hon var wnb mej . Så nu säger hon att jag är wnb henne . Då blir hon ännumera wnb mej . Eftersom det var jag som började säja att folk var wnb mej .

Learn to live in peace and love hanna montana xD

hatar NO

ja , jag hatar No . Så jävla tråkigt . Fattar ingenting av jävla HAL2 lr vafan det nu heter . Jag bryr mej inte heller om No:n . Varför ska jag kunna exprimentera med konstiga illaluktande saker om jag ska bli filmpruducent ? Så säger jag att jag bryr mej så ljuger jag . Sitter typ och lyssnar på musik , gungar med huvvet och ritar på lektionerna . Men ärligt . Hatar domdär jävla frågorna .

Annars har vi haft Svenska , Språk och slöjd idag . Inte så annsträngande dag . På lunchen gick jag & h o f hem till H och åt mackor . Fan för fiskpudding .

ta åt dej och bli rörd (a)


nämen hej !

BUH ! Jag VILL att det ska bli storm och strömavbrott . Är på sånt humör . Och så vill jag att det ska bli snö och mysigt .  Bara för att jag ritade nån bild på bilden . Där var det vinter . Hade håltimme på spanskan idag . Ja & hanna gick hem till hanna och drygade . JAG ÄR JÄTTEBRA xD .

Är allmänt deprimerad idag . Pga att jag lyssnat på massor av sorgliga låtar idag , för att jag lyssnat på mcfly och för att folk är så tråkiga . Yeah ! Snart tänker jag spela sverige är bra . JAG ÄLSKAR DET SPELET JAOW !

Namn: angelika terese doverståhl
Kön: Tjej
Ålder: 12
Längd: 163 cm
Smeknamn: anne föremesta
Hårfärg: Bruuunt
Ögonfärg: gulgrönbruna - MJAU 
 
Har du någonsin:
Ätit sushi: Ne , slemmslemm
Varit ihop med någon som varit otrogen: don´t hope so
Klättrat på berg: ja xD Do you remember ...
Sett vita huset: på bild jaow

Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Spets
Svart eller rött: Svart!
Regn eller snö: snow
Rosor eller tusen sköna: ros
Vår eller höst: höst!
Matte eller engelska: engelska <3
Gillar du just nu någon av det motsatta könet: ja , väldigt många
Vet den om det: kanske det . Nån kanske gör det
Vad tittar du på hos en kille: ögonen & hela hnm !

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon
: je
Bråkat med en kompis: nej XD

Gillar du att:
Ge kramar: JA !
Gå promenader i regnet: JA !
Ge massage: Nej !

Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: vene xD
Svär du för mkt: ALLDELES FÖR MKT !
När duschade du senast: i fredags xD
Vilken färg är det på dina byxer just nu: mörkblåa
Vilken låt lyssnar du på just nu: ingen
Vad är bredvid dig justnu: ingen , gud kanske ? XD
Saker på skrivbordet: harry mobelay , tidning , dataspel , mcdonkenspel
Hur ser till skrivbord ut? (till datorn): brunt
Vad var det sista du åt: yougurt me musli
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Harry judd ofc !

söndag

Fortfarande söndag . Och inte har jag varit i stan o letat efter PERSON . Det är surt . Men har däremot varit på bio . Det var kul , men inte så himla kul . Skulle varit roligare att vara på stan .

Jag tänker snart ringa amanda och prata . Ska typ åka te henne nästa vecka . Very funny .

Jag är jävligt irriterad på att den 31 oktober - halloween är på en jävla fuking fredag . DET SUGER ASMKT ! Efterosm jag ska rida då så kan jag inte halloweena . JÄVLA FUKKING SKIT ! DET SUGER ! Varför kan det nt vara halloween på en lördag som det brukar ?

söndag och trött

Jaharru !

Jag är allmänt utträkad just nu . Vill åka till stan , men ingen vill . Lr jag har bara frågat en . Men ingen som jag skulle kunna tänka mej vara på stan med är inne på msn . Dom ligger säkert o sover . Bara för att jag vaknade 8.00 . Snyfft o gråt . har fortfarande träningsvärk . 

Ska kanske på bio ida om ingen vill till stan med mej . SNÄLLA " Rädda mej , vill inte gå på bio . Hehe ;) Vill hyra film o ha filmmys ikväll . Men det är söndag och inget lov , så det går inte . Btw så fyller jag år på torsdag . Alla grattar mej , annars blir jag sur ! 

Vene vad jag ska ha för fest , kanske vanlig bara . I love presenter .
  




WEEEHO !


Ja , han äger allihopa !

o_O

JAG HAR DAMP JUST NU ! SEn har jag tråk och vill spela sims men orkar nt . varför kan inget spännande hända ? varför kan ingen göra nå kul ? Varför är det bara jag av mina kompisar som fått humorns ädla konst ? Varför är just jag jag ? Varför är inte jag mångmiljadär ? Varför är jag inte tillräckligt gammal för att vara ihop med harry ? Varför suger mitt liv ? Varför är jag så elak ? Varför kan jag vara dödligt seriös vissa dagar , bara för att vara hyperflummaktiv dan efter ? Varför finns det ingen som kan svara på mina frågor ? Varför bor jag inte i London ? Varför heter mobil just mobil och inte banan ? Varför utalas A - A och inte B ? Varför har jag inga pengar ? Varför krigar folk ? Varför fyller jag år snart ? Varför vill inte harry lägg in bilder på datan ? Varför är världen så hemsk ? varför förstör folk miljön ? Varför finns det så många personer av plast ? Varför är jag sockerberoende ? Varför är jag brunette ? Varför måste det vara jul snart ? Varför kan det inte bli februari lite snabbare ? Varför älskar jag att kolla på film ? Varför är jag en datanörd ? Varför vill jag slå ihjäl min lillbrosha ? Varför frågade jag en fråga som jag vet svaret på ? Varför är jag så dryg ? Varför är min zoulmate död ? Varför är johan palm så jävla söt ? Varför hatar alla emos ? Varför är hejhej sommar slut ?

Svara på mina frågor så får du en guldstjärna (A)


Johan palm <3

Harry judd <3

Svante är cool xD

FINT HÅR !

dryghumöör !

jepp , nu är jag på väldigt dryghumör och har jävlig träningsvärk i benen . Sitter och lyssnar på musik på youtube och dampar på Harry som inte vill lägga in nåra bilder på datan .

Igår var det askul på ridningen . Hade Jaspis - en stor häst . Fick välja mellan hnm o ivan . Men det gick faktist riktigt bra . red utan stigbyglar typ hela lektionen . Det är anledningen till min träningsvärk xD . Men det var väldigt läskigt att galoppera utan stigbyglar på hnm eftersom han tar så stora galoppsprång . Satt och höll i mej i sadeln och sjöng "time og your life " med green day . Vi tränade skänkelvikning . Typ öppna . Sluta är så mkt lättare tkr jag . Men det gick värkligen asbra . Tarja tyckte det oxå gick asbra för mej . Kmr antaglien få hnm nästa vecka oxå :)

har köpt asmkt godis idag , men inte hyrt nån film . SÅ jag antar att jag får kolla på nått jag har här hemma . Kanske nån piratesfilm lr indiana jones . Men det gör inget . Svensson , svensson kmr idag oxå . WEHO . Btw så tyckte jag att johan var asbra igår .Han & alice var bäst av alla i idol . å johan är så jävla söööööt !

my hope is gone

   dan man förlorar den man älskar mest av allt glömmer man inte </3

jag hatar trianglar & torsdagar

Je , jag hatar faktist trianglar . Men nu är vi klara med jävla geometri och det betyder att jag inte behöver rita nåra mer jobbiga trianglar . YEHOOOO ! Jag vill köra Gta & hoppa me min traktor . Vi knäcker alla ! Jag & min traktor hoppar i ramper och kör över fula clowner .

Jag orkar nt gå på bio ida , o jag orkar nt skriva på min blogg . men kolla
http://annojjing-thing.bilddagboken.se/  -  där står det massor xD

onsdag

Ja  , vi fick sluta tidigt idag . 13.20 . Men det gör inte att jag gillar onsdagar ´mera . är alltid så jävla trött på morgonen pga att jag går och lägger mej så sent på tisdagar .  Idag har vi haft språk - spanskaprov , tror nt det gick så bra , engelska - kenneth skriker för mkt , matte - drygt , lunch - äckelpäckel som jag tog kort på , svenska - läst & lyssnat på musik hela lektionen , inte så jobbigt precis . SEN VAR DET SLUT !  Jag höll på o garva ihjäl mej på lunchen . Jag & f & h satt i uppehållsrummet . Och hanna började typ dra i sin hals samtidigt som hon pratade , det lät askul . Har  spelat in det på min mobil .

har typ hittat en helt underbar låt . 9 crimes . Asfin låt . Börjar gråta när jag lyssnar på den .

undra hur många gånger jag lyssnat på minitory med green day denhär veckan . (?) . HA ! Johan har fått sitt nya dataspel idag , GTA , så jag ska köra det snart hoppas jag . hejdå suckers ;)


johan palm :)

tisdag

VILL ATT DET SKA BLI FREDAG !

snyft & gråt . Är väldigt trött just nu och saknar mimmi så jävla mkt . Lyssnade på en låt som påminde mej om henne . Jag kan fortfarande inte fatta att hon är borta , fast det gått 2 månader . Det känns fortfarande som om hon står där i stallet . Därför kan jag inte gråta . Allt känns bara som ett dåligt skämt .

har varit väldigt flumm idag . var asflumm på No:n med paulina & fillan . Sen på lunchen när jag fick damp när hanna kallade mej gnu , är faktist en guldfisk . Och så på Kören . Då hade jag äkta flummdamp och perka fick damp på mej . x'd . Och jag orkar itne skriva om skola eftersom det tråkar ut mej xD

Är väldigt rädd för clowner , ska nog söka psykisk hjälp för det . Började skaka när jag läste en läskig text om en clown . BUHU . Ska äta nu och åker sen till stallet . HEJ DÅ !


monday - TRÖTTER !

je , snark . Måndagar är inte en så jobbig dag i skolan , vi har bara Mentors , So , språk , lunch , bild & hemkunskap . Det betyder att vi inte har nån jobbig matte , no lr idrott . YIPPIE , men jag är alltid så jävla trött på måndagar . Vad kan det bero på ?! Vill att det ska bli nästa helg , då ska ja oxå till stan och då SKA jag hitta den jag letar efter . Har kommit på vad jag ska ha för fest . I am proud over myself . Fast h & f får hjälpa meh att fixxa den . Ska ha halloweenparty . Med kul personer som tar me sig kul presenter . I <3 presenter . INGA SMYCKEN TACK ! Fast jag vet nt , eftersom jag vill inte ha halloweenfesten på halloween eftersom jag då ska va me h & f å tigga godis å kolla på skräckfilm o på höstlovet ska jag till kusinerna antaglien .

NU SKA JAG LYSSNA PÅ BEATLES :)

steel söndag

Har varit i stan med Emma "korvis" klang idag . Det var riktigt kul & trevligt . Fast vi hittade inte det vi letade efter . En idol . Utan hittade bara två skitsöta emokillar , en läskig clown & en fullgubbe . Gick på nåra askula typ "emoaffärer" . I en fanns det ascoola skärp som det stod typ " green day " & "fall out boy" på . Så fanns det ett där det stod " texas chainsaw massacre" på . Hatar den jävla filmen . Det fanns leksaker till den oxå . Blä . fanns typ ac/dc , ozzy , elvis & mera skräckfilmsleksaker . Sen såg jag en tröja som detdär japanska bandet amanda gillar på . Typ SuG lr nåt . Vi följde efter somdär två emokillarna ett tag oxå , tills dom dissade oss å försvann . Emma kände typ den ena av dm , lite iaf . Men vågade nt säga hej . Så i en affär när dm var där så sa jag lite halvhögt " där är fredrik " , han stirrade på mej XD . Så gick vi runt lite & gick in på bla Buttrix , Weekday och konstiga affärer . Hade nt precis mkt pengar . KÖpte godis & redbull . På vägen hem var det fett läskigt . På tunnelbanestationen var det ett fyllo som rapade emma i örat å typ följde efter odd , då sprang vi in i en tunnelbana å blää .

Idag räddade jag min lillebrors skor från att slängas . Dom är asfina . Så nu är dm mina . Gillar å ta hans skor . Nu har jag jävligt mkt skor . Det är väldigt kul . Är stolt över mejsjälv , för jag damsög under min säng today , det var väldigt dammigt & jag fick damm i näsan . Det var äckligt o jag började nysa . Nu ska jag lyssna på Fall out boy typ å tare lugnt . I AM IN LOVE AND I AM VERY BEROENDE AV MANY THINGS x''d


12/10 - hej jag är en guldfisk o_O

Så kul man kan ha då . Har stress&tomhetsfeelings . Det är väldigt konstig . Samtidigt är jag very flumm . Ska typ till stan med korvis . Vi ska på idoljakt . Mitt autografblock ska me . & så måste jag fixa llite plats på mina armar att skriva på . " snackar me granne " - det var en kul komentar tkr jag . Å jag är en guldfisk , do you know that . Jag & korvis ska ha låtsaspercingar idag . Asskojj . Men jag kommer gå vilse på tunnelbanestationen . fattar ingenting av gröna & röda spår . Det är läskigt .

Igår kolllade jag på " just my luck " & " idiotrepubliken" . Båda var bra , men just my luck var bäst . Har sett den förut men då tyckte jag den var asdålig , men nu tyckte jag den va bra O_o . Det bästa var när Tom bah " the freak beginnings without us " . Det var så himla kul . Garvade då . Sen fick jag damp på min lillebror när jag satt å kollad epå "bakom scenerna " . Det finns juh ingen svensk text där . Så då måste jag lyssna noga . Och det går nt när johan spelar hög dampmusik bakom mej . fast hörde typ å noterade att dougie är beroende av eneergidricka , precis som mej :)

HA !

Daah , nu har jag typ lagt ut 20 bilder på bdb lr nåt  . Så nu har jag sagt te mejsjälv att nt lägga ut nå flera bilder . Fast jag kan juh alltid lägga in inlägg hära x''d . Jag är väldigt weird nu . Väldigt väldigt mkt mer weird än jag brukar . Vill flumma me nån . Någon som vill typ dra till stan & kolla på bio lr skrämma pensionärer ? Snälla .Måste flumma & få bort min jävla energi . Just nu känns det som om jag kan springa ett typ maraton . Slå det du ;) Jag tror det var nåt i min chokladpudding , typ knark . Lr jag vet nt . Mitt photoshop dampar , så nu kan jag inte fixa nåra bilder . Det suger . För jag hade några kul när jag har "percing " fast min kamera har damp så bilderna blir mörka . det är det jag måste fixa .Men det går juh nt eftersom jävla phs dampar .

BUHU ! VILL ATT DET SKA BLI SÖNDAG X''d . Vene varför . Kanske för att jag kanske får göra nåt kul då . I hope . Btw så är jag sjukligt idolberoende . Väldigt jobbigt . Tror jag sett alla bakomscenenklippen typ 10 ggr lr nåt . Vil latt det ska bli fredag så jag får kolla på det . JOHAN ÄR BÄST ! Ha , är så himla jävla fukking dryg. Skriver typ samma sak hela tiden . Segt för den som läser . MENMEN !

fob

fall out boy <3

booring lr inte (?)

Lysnar på mcflys cover på green days american idiot . Den suger . Mcfly passar nt å sjunga punkrock , lika lite som green day passar å sjunga mcflypoprock x) . Har varit i haninge C nu och hyrt film , köpt godis och ätit subway . HA HANNA ! ;) . Ska nog spela sims snart . Men först ska jag knarka Fall out boy , green day & mcfly . Lr inte mcfly tror jag . Blir deprimerad av att lyssna på dom . Vet inte varför . Dom har inte såvärst sorgliga låtar .

Är typ aldrig inne på msn längre , pallar nt det . Det är inga roliga att prata med förutom amanda . Men vi är så dryga när vi pratar . Vi bara typ hej , sen bara " aja , nu ska jag spela , hejdå " . Skitkul . Nördkusiner . Vill att det ska bli höstlov . Då tänker jag åka till amanda och spela X-box och va i örebro .


thank god its lördag x'd

Je , äntligen lördag , min absoluta favortidag . Behöver inte anstränga mej ett skit utan kan sitta & spela data , knarka musik och kolla på tv hela dan . Fast jag måste te haninge C å hyra film . Men det är nt så jobbigt . Ska köpa godis på Sabis . I <3 geisha XD

Igår var jag knäpp , lydia förstörde mitt diadem & fick min reflex som var jobbig att få . Jag & alex var tvungna att samla ihop typ 20 nam på en lista om belysning för att få dom . Det var verry pinsamt att bah gå fram till nån å säga " hej , vill du skriva på en lista om belysning längst blåkullavägen " och alex var så feg så jag prata typ hela tiden xD På teorin pratade tarja om typ hästsjukdomar & dino hårade ner min underbara jacka ;) . Men blä , jag tuggade sånthär tuggummi med gegga i å så började tarja prata om varbölder som sprängs . Det var äckligt . Förtrollade matilda , I have magical powers ! Anmälde mej till dressyrtävlingen den 26/10 . På chanson , ska rida LC:1 . Suger på dressyr . Menmen . Kan juh gå bra .

Sen drog jag hem & åt piza å kollade på idol . Världens justnu bästa pogram . Fast dom flesta var asdåliga . Vart sur på Loulou för hon förstörde en av mina favoritlåtar . Hurt med christina aguilera . Så jag satt å hopapdes att hon skulle åka ut . Johan var bäst av alla tkr jag . HA ! Skulle nog inte vara så bra om jag satt i idoljuryn . Jag skulle favvorisera nån & bara " du var bäst " , hela tiden . Typ johan  !

onsdag

Blää , mår illa . Är helt mätt . XD

Idag var en mysig dag . Lr skolan var nt så mys . Men efter var det kul . Jag & hanna drog till konsum och köpte en varsin ben & jerryglass .Half-baked . ASGOTT . Sen drog vi ner te gropen och satt på en bänk , fast sen började vi frysa och gick ner till fotbollsplanen ist . Jag gjorde en asbra musikvideo te "the heart never lies - mcfly " tycker den vart asbra . Hanna klättrade lite på målet så det knakade xD . Sen gick vi till gungorna ist . Där finns en bil dom vi gungade på . Vi gjorde egna låtar . Hannas var kul . HOn bara " danny danny dougie the killers " asså , danny , danny , dougie , the killers , perosner hon gillar . Fast det låter osm om danny & dougie är the killers . Mördare. HAHA . Sen på vägen hem så sjöng vi " snape snape severus snape " och så fick jag den på hjärnan .

Vill att det ska bli fredag . Då kommer idol och jag får kolla på mina älsklingar . HEHE ! Och så vill jag att det ska bli lördag , så ska jag hyra film och ha mys .

tisdag

HELLO THE WORLD . Idag mår jag typ asbra & är skitgla , vet inte varför . Men nått måste det vara . Det var en ganska så trevlig dag idag . Fast fillan var sjuk , det var tråk .
 
Först hade vi svenska , vi skulle gå och läsa för småbarnen . Dom var typ rädda för oss lr nåt tror jag . He ! Men det gick ganska bra . Efter det så hade vi språk & No . Skitbooring . Jag & hana var verry efter . Vi typ fattade itne vad vi skulle gö på No:n , den fick jag t-röd på fingrarna . Det gick att få bort , men inte lukten . Det stank :S . PÅ lunchen sprang jag & hanna runt och typ flummade . Sen skulle vi egentligen haft slöjd . Men vi gjorde typ nån nutidsorientering . Så man fick gå när man gjort den . Jag blev typ klar 13.00 lr nåt . Så då drog jag hem . ASså orkar inte vara social . Det är jobbigt . Mycket mindre jobbigt att dryga framför datan .

Jag är väldigt konstig just nu . Sitter och lyssnar på "the beatles" . Måste komma på varför alla älskade dom förut . Jävligt tråkiga videos har dom iaf . Fast dom är faktist jättebra . Det är bara "hey jude" som är dålig . Ticket to ride var faktist riktigt bra . Pff , nu ska jag gå å lyssna på green day ist . HEJDÅ !

måndag

Snark . HATAR skolan . Så jävla segt  . Tänk på alla år man slösar bort i skolan . Och tänk vad många år man slösar bort med att sova . :O . He ! Idag hade vi iaf Mentors , So , Språk , lunch , Bild & hemkunskap . Måndagar är itne så jobbiga , men ändå ! Jag älskar min saga om dom 7 små degklumparna . Den äger allt . Spec Tom the fatman . Idag åt han upp alla andra degklumpar , undra vad som händer nästa gång x) . Hanna är elak , hon stoppar ner sin penna i huvvet på alla degklumpar så dom dör . x''d .

Jag tkr hanna  hade en asbra dröm , diggar den . Fast min drömmar är lite mera flumma , men ändå . Filan i en bur x''''d . Aja , nu ska jag knarka zoo tycoon . HEJD^Å SUCKERS !

söndag

Blä , ville gå på bio idag . Men det blev inte så . Istället har jag suttit och myst framför datorn - min allra bästa vän x) . Det är riktigt skitväder . Hoppas det blir storm , det är mysigt . Imorron är det skola . DET SUGER . Vill ha helg 5 dar i vekcan å skola 2 dar . (A) . Har börjat älska greenday igen , var typ 3 år sen jag var beroende av dom . Har alltid tyckt dom varit bra . Men nu lyssnar jag på dom hela tiden .

Fyller snart år . Det är den 5:te idag och jag fyller år den 23:e . Längtar . Lr idk , vill jag bli tonåring lr vill jag vara liten (?) . Sen vill jag att det ska bli februari , då ska jag köpa min superdator . Farmor får hjälpa mej att koppla in den & fixa antiviruspogramm o så sen . För pappa vill inte hjälpa mej . Tycker jag sitter förmkt vid datan . fast farmor är juh ändå bättre än pappa på datorer . Så det gör inget . Ska ladda in låtar på mobilen nu och sen kanske spela sims lr nåt .
HEJDÅ !

lördag kl 23

Det var tydligen inte idag jag skulle hyra film & mamma och pappa skulle på fest . Det är nästa lördag . LÄNGTA LÄNGTA . har typ inget att göra nu . Vill kolla på film , men orkar inte . Så nu tänker jag sitta här och dryga på internet . Ska kolla lite på idolklipp ithink . Johan sjunger bäst . fyller år om 19 dar och typ 12 timmar . HA , slå det . Undra om nån kändis fyller år samma da som mej . Think so . Ska nog springa iväg och kolla det nu . Kommer soonlie XD


Jerå , det var nån som fyllde år då . Fast jag vet inte vem det är . Och hon hette nå konstigt som jag inte orkar skriva . Fast den 19/10 fyller ty år . Han i extream home makeover - för alla som inte vet . Han var min idol förut . Vet inte varför , typ för att han desinar rum så snyggt . Han är typ asgammal . Var typ 43 när jag gillade hnm , så nu måste han fylla 46 år . Herregudh va gammalt . I´m just 12 år och fyller 13 .

He , jag är avensjuk på sidney crosby , fett snyggt namn han har . Buhu , vill oxå heta nåt coolt och inte nåt så SVENSKT . Lr hmm (?) är angelika svenskt . Nån som vet ?

Nu orkar ja nt skriva mer . Ska knarka mera idol å sen kolla på film .
GONATT !


lördag

Åhh gud . har blivit idolknarkare . Sitter & glor på typ "bakom scenerna " & massor av klipp hela tiden . Alla mina favvoriter gick vidare till "fredagsfinalerna " - Johan , Lars , Robin E , Robin B & Alice . Dom knäcker . Fast Johan är bäst . Så jävla underbar röst . Hoppas han vinner alltihopa .

Ska fira lillebror med f & f & mormor idag . farmor har köpt godis åt meh på mallorca . Hoppas det är gottit . Ska nog snart hyra film hoppas jag , eftersom p & m ska på nån fest så måste jag & johan ha nåt å göra . Ska köpa cider oxå ithink . Då är det tredje 1,5 litersflaskan jag dricker denhär veckan . HA ! Cideroman .

Igår var det juh fredag . minimakaronerna are the greatest . Vann på land & stad x'd . Annars var det en tråkig fredag . Men mentorstid , matte , sv , idrott och slajmbiff med stenpotatis . Hum . Åkte isf te stallet efter ridningen med syster . Jobbade i cafeet så satt där hela dan med massor av kul typer . Jag & alexuus knäcker allt . Fast vi ser helt sjuka ut brevid varann x*''d . Jävla kortis <3 . Hade Meja - fjording på ridningen . vi skulle tränat skänkelvikning , men det blev bara lite " öppna" i slutet . Annars red vi på volter hela tiden . Men det gick förvånande bra för mej . Meja hade fin ställning och tvärade jättebra på öppning . *STOLT*

Maw , hade typ kulast i torsdags med F & H - köpte energidricka och chips och drog te nån lekpark . Där dlummade vi runt och tog typ hundra bilder x''d . Sen spelade vi in en kul film fast jag sitter typ ivägen för kameran & fillan är så flumm så hon nt kan filma . Det är döul när hanna skuttar förbi x''d .Sen på vägen hem sjöng/skrek vi lite mcflylåtar , målade krigsmålning med giftiga bär och fillan juckade med en bro . HAHA . THE GREATEST !

RSS 2.0