hejallihopa

Idag är det tisdag - kul vah . Lr inte . Imorron är det onsdag & sen torsdag . HATAR TORSDAGAR >.< . Idag har jag varit i skolan och hos tandläkaren . Skitbooring . Men slapp sluta 16.00 bara för att jag skulle dit , fick sluta 13.50 ist . Så mkt bättre . JAG FÅR DAMP , hatar alla jävla fukking lärare som bah " ni går faktist i 7:an , men ni beter er som barn " , daah , vakna . VI ÄR BARN VFAN . I´m proud over that . Just nu lyssnar jag på mcfly . Världens absolut bästa band . Vill fira jul lr nyår i london . Troligast blir det nyår isf , men tror itne det heller . Ska ta reda på när mcfly spelar i london så jag & papi kan gå . För papap har lovat att jag ska få åka te london . MYS !

Igår var jag skitdryg , var med hanna , vi köpte energidryck på lidl . & ist för att bli hyper så började jag prata english . Pratade det hela tiden . Det var skumt . Sen gick vi hem te mej & kollade på " svenskt näringsliv" , thank god its friday mys X'd . SÅ KUL !


torsdag

Mami tyckte inte jag skulle vara med på orienteringen idag eftersom jag var sjuk igår . Mysigt hemma , satt & knarkade te och spelade sims . Det var döflumt på sims , fick skrattattack . För min sim stod och pratade med en annan sim . Så gick det förbi en sim i bakrunden . Trodde han skulle gå in i garaget , men han gick bara fram till dörren och petade på den . Det såg så kul ut så jag höll på och dö . Får damp på alla typer som häramar mej & skriver svenglish . Det är asdrygt . Om alla börjar göra det nu så får jag väll sluta och börja prata gammelsvenska ist . Ganska så kul XD . Sen har jag ingen lust att klippa lugg längre , för alla har typ gjort det och alla ser redan likadana ut på våran skola . Plattat hår , överdrivet smink och lugg . Assdrygt . 

har lust att ringa amanda , men hinner inte innan idol och sen ska jag kolla på vem kan slå filip och fredrik . Sen ska jag gå och lägga mej & bli 100% frisk till imorron . Ellan är förälskad i Filip , det vet jag . Hon sa det nästan till mej . x''d . Imorron tänker jag gå runt & tilltala folk med " människa " lr kanske "penna" , vet inte , får se vilket humör jag är på . Är på drygt  driva-me-folk-humör idag iaf . Hoppas jag är det imorrn oxå så jag inte är på mitt deprisiva humör . Det är drygt som fan .  

onsdag

Orkade bara första lektionen i skolan idag , sen drog jag hem tiill mej med feber  . BLÄ . Igår köpte jag min nya udnerbar jacka i farsta innan ridningen . Den är assnygg . Passade asbra till mina skor . Igår på ridningen ade jag chanson . Gick ganska bra , hoppade en bana med fyra hinder och sex språng . Men är inte så van vid chansons stor språng han tar när han hoppar . Ska tävla honom på söndag oxå . Vet inte vilken höjd , har för mej marie sa det till mej igår , men jag kommer inte ihåg . 60 lr 70 iaf .

Det har hänt igen , en till skolmassaker . Å oxå den i finland . FAn , det är så himla läskigt . Det är så nära sverige . Tänka fall det händer här nästa gång . Det är så hemskt . Finns det inget man kan göra för att stoppa det . HEMSKT .

måndag

Hmm , nu har jag knarkat lite mcfly & jag känner mej friskare (?) . Det är lite skumt . Man kanske blir friskare av mcfly . Lr ?

ASSÅ JAG VILL flytta till london . Vill verkligen göra det , ska tjata lite mera på m & p så kanske jag får det . Hoppas jag iaf . Men åka till london får jag iaf typ göra när jag vill :)

måndag

Är sjuk idag , precis som igår . Fan , igår hade jag typ alla sjukdomar som man kan ha samtidigt :S Hade ont i huvet , ont i halsen , förkyld , feber ( typ 39 grader ) , ont i magen & spydde * BLÄ * . Jag orkade inte nånting utan låg i sängen hela dan och sov . Idag har jag inte så mkt feber & bara ont i halsen . Mycket bättre . Men jag hoppad jag kan rida imorron , eftersom jag ska tävla på söndag så måste jag träna . Hmm , har typ hittat en asbra låt som jag älskar " I will always love you " . Den är asbra , nästan lika bra som sad song med junah och nästan lika bra som alla underbara mcflylåtar .

Hmm , vill bli frisk nu !

ha

Hmm , satt & kollade igenom alla mina bilder på datan & hittade asfina gammla bilder . som massor av bilder på 5:B . Fan jag saknar er . Sen på pluti , tösen & mimmi .... Massor av gammla bilder på mej oxå x''d Sen några bilder på krille . Hmm , han var faktiskt ganska söt . undrar hur han ser ut nu . Var typ 2 år sen jag träffade honom .

torsdag

Idag var det en skojjig men dryg torsdag . Första lektionen var No, hatar det & susanne är så jävla seg . Typ sommnar när man lyssnar på henne . Sen ibland vaknar jag till och frågar fillan vad hon sa . x''d . Sen hade vi so , det är inte så drygt . Vi behöver juh bara sitta & lyssna hela tiden . fett ledsen BA lät när han pratade om små kycklingar i bur . Sen var det skitmatte , hade prov . Fattade inte så många frågor , utan skrev massor av frågetecken . Sen hade vi lunch . Gick hem till hanna & kollade på några bilder på Zac , & en asful när han hade glugg mellan framtänderna . Efter det engelska & jag hatar kenneth , han skriker så fukking mkt . Sen hade vi idrott , & jag hatar det . Gick runt & orientera . Skitbooring .

efter skolan var jag me hanna . Gick runt & drugade bland några hus & satt i nån jävla karusell & snackade om typ asmkt . T.ex hitler , klagade på karusellen , mm .


onsdag

JAG HATAR ONSDAGAR , blä , då är det två dar kvar till helg . Det är jobbigt . I was pretty mycket trött idag . Gick runt & drygade hela dan , lr aja , halv , slutade 11.40 . För lärarna skulle gö nåt . Men det var mys att sluta tidigt . Gick hem & drygade data , sen kollade jag på TV , sen nu sitter jag här igen . Ingen förutom jag & kazan är hemma . Pappa & johan är på johans fotboll , mamma typ tränar & jag är här & myser . Ajusste , harry är juh här oxå , men han säger juh inte så mkt , så man märker det inte . Idag hade vu först språk . I HATE det . Blä , sen hade vi engelska . & jag tycker kenneth kan go to hell . För han är en jävla idiot & skriker så jävla mkt hela tiden , kommer få tinitus innan jullovet . Vill inte ha hnm i engelska . Vill ha nån bra lärare som inte pratar idiotbrittisk "english" . FUCK DOM !  Aja , men nu har jag inte gjort så mkt , sitter just nu & lyssnar på fear of the dark med iron maiden . Bandet jag hmm , vad ska jag säga , typ vuxit upp med . Har typ gillat det hela livet . I asså snart 13 år . Jag har blivit youtube beroende igen , det är drygt . & det ända jag kollar på är typ parlamentet . x''d . Ska nog snart gå & leta fram nån gammal film som M & P spelat in från 90 -talet . " i manegen med glenn killing " , eftersom jag älskade nilecity så kan jag juh lika gärna leta fram dendär oxå . Fast percy tårar är itne lika bra .

Igår på ridningen hade jag iaf Chanson , gick sådär . Är inte van att rida honom . Så hade lite svårt att hänga med i hans språng över hindrena . Men vissa språng gick bra .
kram
a- alltid bäst
n - negativ
g - glupsk
e - egoist
l - lagom
i - impulsiv
k - korv (?)
a - annojjing

d - datanörd
o - orginell
v - vild
e - envis
r - rolig x''d
s - sockerberoende
t - tokig
å - åksjuk
h - harrylover
l - lat

hmm

asså ärligt talat så vill ja gvärkligen flytta till london , det skulle juh vara tråkigt och lämna min kompisar här & så , men är berädd att göra det för att få bo i lonodn , kan juh lxm hälsa på dom . London är värkligen min drömstad . tänk att ha en stor takvåning mitt i innerlondon . Lr bo granne med mcflytyperna . Jävla underbart . Sen att kunna se mfly spela & allt sånt . Ha nära till alla tuffa affärer , kolla på endär stora klockan & gå på lonodn bridge :)

måndag

Idag har varit en väldigt flumm dag . Hade askul X) Först hade vi mentorstid , ganska dryg & så . Sen so . Ha , hanna ritade en väldigt lik bild av en person .
Sen språk & då ritade jag en väldigt lik bild av en person . Efter det lunch . Sanne försvann , så jag & hanna & fillan åt me nenne, fanny & mandis . Efter maten fick jag &
hanna & fanny flummdamp & sprangrunt & bögade varann . det var dökul , fast fillan fick damp när hanna bögade henne X) . Sen var det dax för bild . Påvägen till bildsalen så hade jag & hanna ärtkrig med blåa bär . Jag var duktig på & akta mej för bären & träffadee hanna mkt , så jag VANN :) . Sen började hanna kasta sniglar & då ville inte jag vara med längre . På bilden ritade vi en till bild av dendär " personen" , den vart aslik & skitsnygg , & den personen fick en spritflaska X) . Var typ flumm hela lektionen & kallade marcus för per X) Han fick damp . Sen var det hemkunskap , var tvungen att vara med Per :| , vi lagade pannkakor . Våra vart lite konstiga & så . Men ganska goda .

Ska snart äta fruktsallad , gottit .

lördagen

det var en mysig lördag . Shoppade i Haninge C med mamma . Träffade fanny dära . X) . Köpte iaf en palestinasjal , ett par jeans , ett par mjukisbyxor , två par strumbyxor , svarta strumpr mm . Sen åkte jag hem & drygade lite . Sen på kvällen skulle jag tbx till haninge C & hyra film . Hyrde två st . Djävulen bär prada & Superheromovie . Sen gick jag & köpte godis .
Efter maten kollade jag på svensson svensson älskar det pogrammet . Är så glad att det började igen , det skulle juh egentligen inte komma en till säsong verkade det juh som . Sen kollade jag på Superheromovie .Det var döflum , men inte så bra som jag trodde den skulle vara . Efter det skulle jag egentligen kollat på djävulen bär prada , men satt & knarkade ett pogram som mamma & pappa spelade in det året jag föddes , Nilecity 105,6 . Det är helt jävla oseriöst . Älskar det värkligen . 

Hmm , just nu är jag inte så deprimerad , YEHOE . Hmm , jag får damp , tkr typ 150 personer är söta just nu . Det är annojjing !    Sen fattar jag inte detdär med forkarnas konstiga maskin som tänker återskapa sekunderna efter big bang . Kommer jorden gå under ? Men forksarna borde juh veta vad dom gör lxm , s¨jag är inte så orolig :)


london

ASSÅ JAG VILL BO I LONDON !

fredag

Hmm , jag är så jävla deprimerad . Det är så jobbigt . Är helt pessimistisk & sur &
DAMP . Det är värkligen asjobbigt . & så vet jag inte vad jag ska tro , om världen
går under lr inte . (?) . Det är riktigt jobbigt . Forskarna säjer juh att sånna dära
grejjer träffar jorden hela tiden . Men Vi kmr juh inte veta helt förren nångång i
oktober . Fan jag är ledsen .

Ska rida ikväll , men har ingen lust att åka tidigare . Men ska typ åka om en halvtimme iaf .
Vi ha rmarkarbete idag . & jag kmr nog få dionne .

Idag var det en dampfredag & jag var sjukt trött . Drygade runt med Sanne & Hanna .
Det var damp på idrotten , eftersom jag har varit sjuk i 2 dar så skrev mami en lapp
att jag inte behövde vara med . Men jag vart ändå tvungen att gå runt & orientera med
Benny , Pedram & åke . FAN , kan man tänka sej nå värre . GFick runt & diggade mcfly
hela tiden iaf . AFF , mitt headsett är fortfarande borta , så jag har inget att lyssna i , så
ajg måste gå runt & lyssna på lägsta volym & hålla den mot örat . SNARK . Sista
lektionen var iaf no , det var tråk , vi skulle fixa bort socker från sand . Det funkade juh
ASBRA '* lr inte * .

11 september

Idag är en sådär sorglig tråkig dag som jag hatar . När alla sörjer t.o.m jag  .
Jag kan bara inte sluta tänka på att tusentals miste sina liv vid terroratacken
mot world trade center . Det är så hemskt . FAN ASSÅ " & så var det detdär
med anna lindh . HOn blev juh mördad den 11 september för 5 år sen ( det
Var det väll ? ) . Men jag tycker nog det är hemskare med world trade center
så flera tusen miste livet än när en person dog , även om det oxå är hemskt .

Och så är det ju detdär att jorden ska gå under . Det vet jag inte om jag tror
på lr inte . Allt verkar bara så overkligt . Men om det kmr ett nytt bigbang så
tror jag mer på att det skulle skapas ett parallelt universum lr bara lite nya
planeter . Men jag tänker inte låta rädslan för det ta över mitt liv , utan jag
ska bara chilla , det finns ändå inget vi kan göra .

Idag var jag iaf sjuk , precis som igår , Har tagit det lugnt & kollat på film,
läst & sovit . Har typ sett bolibompa 7 ggr på rad lr nåt . Det var drygt , men
jag orkade inte gå upp & byta kanal .

sjuk

Hmm , idag har jag varit hemme & latat mej hela dan , det var dömysigt . Fast ganska jobbigt ,
för jag hade döont i magen , MAMMA HAR SMITTAT MEJ :( . Men jag kanske går till skolan imorron,
Bara för  jag står inte ut utan min bögar , hanna & fillan & inte utan min drog heller , F P E M :)

Igår red jag iaf . Hade charam . Det gick asbra tyckte jag . Det är lite svårt att förklara vad vi hoppade
för nåt , så jag skippar det . HAHA . Men charam var iaf asduktig somvanligt . & jag har kommit på
att jag hoppar mkt bättre i vänster varv än höger (?) . Det är skumt . Marie tyckte inte jag skulle ha
charam på klubbhoppningen . & det tycke rinte jag heller . & sofia kanske ska ta skrållis ist , då
kan jag ta chanson ist för henne . Annars tar jag dionne .

Nu har jag allmänt tråk & ska snart gå & sova igen . Måste det för annars kommer jag dö i skolan
imorron , för jag kommer ha en sen tvkväll idag oxå , precis som alla andra dagar . HERRÅ

KÄRLEK !


hej

Hmm , jag skriver inte så mkt just nu i min blogg . Utan skriver mest på bilddagboken . Menmen . Idag är det iaf tisdag & jag ska snart äta & sen ska jag te stallet . Kommer säkert få charam idag . & den 28/9 ska jag antagligen tävla hnm . Idag slutade vi 2 , det var mysigt . Sista lektionen var slöjd . Pratade med massa folk ist för att sy nån kudde . Innan det hade vi sv , språk & no . Sv är kul , språk & no är HEL BAJS !

Måste snacka med amanda , ska nog ringa henne imorron . För if hon tänker rymma te ryssland är det några saker hon måste veta X)

jap

här är jag igen . & jag har tråkigt somvanligt , ska nog snart spela sims . Idag har jag tagit skolfoto . Det vart säkert sämst , blundade lr åt .

hmm , kom te skolan 8.00 , pratade lite med olika folk . Sen skulle vi ha no . Asså jag hatar det . Vi pratade om jävla lösningar & blandningar lr vad det nu var . Sen var det so . Fick tebax våra förhör . Fick 4.5/ 7 rätt . Vart ganska nöjd . Sen hade vi tråkmuntligt förhör . Tkr vi har mkt förhör . Med svampen hade vi typ inga . Men jag vill iaf inte ha tbaka svampen , hon sög så jävla mkt . Sen hade vi matte . HATAR DET & HATAR BÖGEN ! Efter det lunch och sen engelska . Kenneth skriker så fukking mkt . Kommer nog bli döv eller få tinitus i slutet av 7:an . snyft & gråt . Sen skulle vi ta skolfoto . Det är sär . Fick stå på mellanraden . & jag hoppas jag inte blundar på bilden . (A) . Sen kom jag hem , gick ut me kazan & sen satte jag mej vid datan & där har jag suttit nu . HE .

Imorron är det fredag & imorron ska jag gå hem te emilie & checka hennes skolkatalog & dendär lucas .  Sen ska jag juh ha ridning , gissar på att jag får dionne . Saknar mimmi </3

hejdå

HEJ

Hmm , jag är värkligen helt oseriös , kan inte ta något allvarligt . ÄR asdum . Det är juh kul att vara oseriös , men ibland är det bara alldeles för cepe . Enda gångerna jag kan vara allvarlig är typ när jag tänker på mimmi . Hmm , idag var det en bjasig dag . Fick sjus te skolan av mami . Det var bra :) Sen träffa jag ellan , & hon sa att vi skulle ta friendsfoto idag . & jag bah , VAFAn . Bögen hade inte dagt nåt . SÅ JAG FICK DAMP . & så knarkar jag boog & elliot , haha . Det är askul .
Hmm , snart fyller jag år . Och detenda jag vill ha är :
1 . en data
& får jag inte det vill jag har
2 . pengar

Ha . Så mami & papi & farmor farfar & mormor & alla dom , GE MEJ EN DATA lr BARA PENGAR . Å te mina kompisar som kommer bvli bjudna på min fest sen , så kommer några saker jag önskar mej hära .
1 . BOK - Om jag kunde drömma
2 . Presentkort på Gina
3 . BIFFIGA stora ringar * ÖRHÄNGEN *

Kommer nog på mera saker senare . :)

HEJ PÅ DEJ DU

idag var det inte vilken vanlig skoltråkmåndag som det brukar vara , NEDU , idag var det den första september , det betyder att det är exakt 1 månad & 23 dagar kvar till min födelsedag . OCH NI SKULLE BARA VÅGA GLÖMMA MEJ & GLÖMMA GE MEJ PRESENT :) + att flyglarmet gick idag somvanligt kl 3 fösta måndagen i varje månad . & vi var lxm i skolan då . Och den sitter på skolan . Så jag bah , aj mina öron . Såhär ser iaf min dag ut .



mentorstid , det är fullt ONÖDIGT .
So , det var sådära , hade läxförhör & sen kollade vi på en tråkig film om personer som inte kunde prata & slog sej i huvvet .
Spanska , jag HATAR spanska
lunch , äcklig lappskojs , men jag tog korvstråganoff ist .
Bild , jag & fillan ritade av en ASSVÅR tavla . Det var en fyrkant . HAHA X)
Hemkunskap , vi bakade skorpor , Jag & fillan åt typ 13 var lr nåt :S
MYSEFTERMIDDAG MED DATAN :)

Nu ska jag dryga lite på bdb & pea , hejjdå :)


RSS 2.0